Skip to main content

now, mama is officially a....



SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR...
=)

letak logo shaklee sikit...



=)

macam mama penah tulis sebelum ni,kan...
mama dalam usaha mencapai impian untuk bekerja dari rumah sambil menjaga sendiri putri2 (dan putra in future) mama...
jadinye, untuk bergantung pada bisness ID dan menjahit mama, tak seberapa sebab mama perlukan masa untuk buat semua tu....
dan most of the time, masa mama kat rumah macam tak de masa...hehe...

 bile sudah terbuka hati dan jatuh hati untuk membeli,
bole pm facebook mama putri...baizura bahar
(sementara ni belum upload gambar lagi)
atau sms 016-5952771...
atau email shaiful_baizura@yahoo.com...
bole COD sekitar ipoh...

LOVE LIFE WITH SHAKLEE!!!
yey... .)


Post a Comment

Popular posts from this blog

Vitamin shaklee untuk pesakit thyroid

cerewetnye kami nak beli rumah!

Bagaimana Atasi Masalah Anak SEMBELIT!

BAGAIMANA MERAWAT BAYI SELSEMA DAN BATUK TANPA UBAT