Skip to main content

salam merdeka!


syukur Alhamdulillah di kurniakan Allah negera yang tiada perang bersenjata...
mode merdeka memang ada tambah2 bile kakak sangat teruja tengok bendera Malaysia...

video

tak sudah2 kakak sebut "maysha"...
banyak pulak tu bendera sepanjang jalan...
selagi mamapapa tak iye kan itu bendera malaysia, selagi tu kakak dok sebut je...

SALAM MERDEKA BUAT SEMUA...
mama putri wish awal2 sebab petang ni ada seminar kene attend dan esok lusa tulat ada agenda family...

jangan gaduh2 sebab parti politik yang berbeze ye!
kita duduk dalam satu negara...
selesaikan segala masalah dan segala yang terbuku di hati dengan cara mesyuarah ye...
dengan cara itu jugak negara kita capai merdeka...
tanpa senjata!

LOVE LIFE!
Post a Comment

Popular posts from this blog

Vitamin shaklee untuk pesakit thyroid

cerewetnye kami nak beli rumah!

Bagaimana Atasi Masalah Anak SEMBELIT!

bagaimana saya diet dengan shaklee.