Skip to main content

hey adik! comel nye kamu...


ok...
hari ni mama ada kelapangan sikit...

masuk bulan ogos, bererti adik natrah dah 8 bulan...
tapi adik still belum merangkak,apatah lagi duduk dan memapah2...
gigi pun belum tumbuh...
mama mula risau sekarang sebab adik penah jatuh masa 2 bulan...

fizikal nya, adik nampak ok...
makan berselera walau cuma bubur kosong dan garam saje...
aktif, senyum, banyak mulut, semua benda masuk mulut, suka tarik rambut kakak, mama dan papa, suka hentak2 kaki dll...
mungkin ke'mantap'an adik yang buat adik 'tak-rajin' nak angkat punggung untuk merangkak...
moga2, itu lah reason utama perkembangan adik agak slow...
huh...


hey adik! comel nye kamu...
=)


kakak masih kemaruk dengan upin ipin nye...
ni dah abis happy dah ni dapat beli kurma upin ipin...
padahal, bukan kakak makan pun!
huh...




Post a Comment

Popular posts from this blog

Vitamin shaklee untuk pesakit thyroid

cerewetnye kami nak beli rumah!

Bagaimana Atasi Masalah Anak SEMBELIT!

bagaimana saya diet dengan shaklee.