Skip to main content

warkah buat isteri



dulu mama penah share kisah sedih Norma dan Talib...
norma yang sedang mengandungkan anak pertamanya pada usia kandungan 7 bulan, telah di sahkan barah otak peringkat dah teruk...
dan pengakhirnya, Norma selamat bersemadi pada bulan lepas selepas setahun lebih menderita sakit...
Al-fatihah buat arwah...

sejak dari mama share kisah arwah norma tu,
mama terus follow blog besan dia...
dan baru2 ni, kak moon ni ada share lagi 1 kisah menyayat hati...

seorang suami yang sanggup berhenti kerja untuk jaga isteri tersayang sepenuh masa...


gambar dari blog suami ini...
yang menulis untuk isteri nye andai satu hari nanti isteri dia kembali sihat...

macam mana ye kalau mama yang sakit?
sanggup kah papa jaga mama?
dan macam mama pulak kalau papa yang sakit?
sanggupkah mama?
=(


apesal entry sedih2 je ni? haha
Post a Comment

Popular posts from this blog

Vitamin shaklee untuk pesakit thyroid

cerewetnye kami nak beli rumah!

Bagaimana Atasi Masalah Anak SEMBELIT!

bagaimana saya diet dengan shaklee.