Skip to main content

perfect combination!



ok...

sekarang baru boleh bernafas lega...
drawing yang berkurun2 lamanya mama buat,
dah siap akhirnye...
bukan ape...
dah la kene check betul2 drawing tu,
pastu mama buat sambil online..
em...faham2 lah kan... ;p
ampun boss...

nak update ape pun tak tau dah pasal sume cite dah outdated!

oh...hari ni mama tertinggal pam susu adik...
huh...
terpaksa perah pakai tangan and bubuh dalam botol mineral...
tapi, mungkin kene buang hasil perahan tu sebab mama tak yakin dengan kebersihan botol tu...
tak pe lah... =(


opah kata kakak asyik nak pakai baju upin ipin dan boxer angry bird ni je...
kalau mama sidai kain, kakak selongkar bakul kain baru basuh tu cari baju ipin kakak...
huh...

hey adik! comel nye kamu!

adik pulak dah menyulor, pusing 360 deg masa meniarap dan masuk semua benda dalam mulut...
elok la...
kakak tabur benda dan makanan kat lantai,
adik kutip masuk mulut...
perfect combination!
huh...


mama pulak...


hari ni mama pakai baju fov mama...
brand levis...
bukan nak riak cuma mama kagum levis ada baju yang memenuhi citarasa mama...
tangan panjang...
bawah punggung...
dan ada cutting tapi masih longgar...
mama pregnant 5 bulan pun bole muat lagi tau!
em...
tapi ni factory outlet punye...
reject punye levis...
tak sampai rm50 pun...
=)

oklah...
mama berkobar2 nak balik keje ni...
nak singgah 1 tempat ni...
nak amik 'baby' baru...
;p



2 comments

Popular posts from this blog

Vitamin shaklee untuk pesakit thyroid

cerewetnye kami nak beli rumah!

Bagaimana Atasi Masalah Anak SEMBELIT!

bagaimana saya diet dengan shaklee.