Skip to main content

new baby was born!


=)

nama dia MARY...
dari hari isnin mama tunggu, hari jumaat baru lah bole bawak mary balik rumah...
=)

dan di sebabkan mary lah, production menjahit mama sangat2 pasif...
weekend pulak, ada aktiviti family...
jadinya, masa mama untuk menjahit sangat suntuk bile ada aktiviti family di hujung minggu...

cerita tentang mary ni,
teringat mama masa dolu2...
mama namakan gunting mama 'bijan'...
mama ukir 'bijan' kat gunting tu...
lama mama pakai gunting tu...
dari sekolah menengah sampailah masuk matrtik...
lepas tu hilang kat rumah mak cik mama...
cis...
mama tau anak dia yang amik sebab masa tu mama tumpang tido rumah dia...

entah macam mana, papa pun tau pasal bijan....
tiba2 papa tanya mama, "siapa najib?"
"siapa?" bole pulak mama tanya papa balik...
"bijan kalau terbalikkan jadi najib"...

LOL...

tak de sape2 lah...
cuma masa tu mama minat kat kartunis ujang name bijan...
tu jerrr....

so...
mama nak buat balik tabiaat mama menamakan benda2 kesayangan mama...
=)

perkenalkan baby baru mama,

MARY....


welcome to our home MARY...
=)


working space dah kemas sikit since nak bawak balik baby baru,kan...
belum sempat nak beli shelve (tesco aje....) untuk Mary duduk...

kalau tak, beginilah working space mama....


teruk,kan! haha...


tengok lah kakak tu...
bole dia bersantai kat situ...
huh...



Post a Comment

Popular posts from this blog

Vitamin shaklee untuk pesakit thyroid

cerewetnye kami nak beli rumah!

Bagaimana Atasi Masalah Anak SEMBELIT!

bagaimana saya diet dengan shaklee.