Skip to main content

ASAL USUL BLOG INI




oo...
rupanya ada sesetengah orang anggap,
menulis blog tentang diri sendiri,
tentang anak2 tu adalah syok sendiri...
em...
mama terasa sikit2...
pastu, terus terfikir...
ini lah puncanya perang2 dalam blog, fb dll terjadi...
kita tengah hidup aman damai dengan blog n fb kita,
tiba2 ada orang tulis atau pertikaikan kehidupan kita dalam blog n fb dia...

em...
first of all...
ASAL USUL BLOG INI ADALAH UNTUK PUTRI-PUTRI MAMA..
diary putri-putri mama dan kisah2 putri-putri mama sejak dari putri2 lahir sampai putri dah beranak2 nanti...
insyaAllah...kalau blogspot masih wujud..
sebab tu ganti diri mama guna adalah mama, bukan saya...
(oh..macam belajar tatabahasa pulak... ;p)

second of all...
kisah2 putri-putri mama ni mama tak private sebab mama mahu atuk nenek di MELAKA bole tahu perkembangan cucu2 dan anak diorang ni...
bukan senang nak balik melaka...
kalau hari raya aidilfitri tak de, tak balik kot.. =(
sekurang-kurangnye, atuk nenek dapat tengok gambar2 terkini cucu2 diorang dan gelagat2 terkini putri2...

dan third of all...
untuk kawan2 rasmi mama...
mama percaya ramai kawan2 mama mahu tahu perkembangan putri2 mama...
macam mama jugak...
mama suka sangat kalau kawan2 mama share kisah anak2 diorang.. =)
ada jugak kawan2 tak rasmi mama yang baca diary putri ni... =)

makanya, kalau ada yang baca blog putri2 ni sambil rasa meluat, menyampah dan mama syok sendiri,
hentikanlah membaca ye...
buat mama putri ni berdosa je sebab terbitnya rasa2 tak baik tu dalam hati pembaca...

dan akhir sekali,
blog ini bukan blog yang ilmiah, yang berkongsi tentang ilmu...
blog ini adalah diary kanak-kanak ku...

sekian.
ampun maaf di pinta.

yang benar,
mama putri naurah dan putri natrah.

6 comments

Popular posts from this blog

Vitamin shaklee untuk pesakit thyroid

cerewetnye kami nak beli rumah!

Bagaimana Atasi Masalah Anak SEMBELIT!

BAGAIMANA MERAWAT BAYI SELSEMA DAN BATUK TANPA UBAT