Skip to main content

weekend activities...



sabtu, 
mama ada kenduri kat sungai siput...
pegi lewat2 sikit sebab janji dengan kawan mama dari parit buntar...
so, we met up there...
but then, tengah makan2 sambil borak2, datang lagi seorang....
introducing, aunty Nad on the left and aunty husnul in the middle..
=)

(mama tengah tak rajin nak edit gambar bagi terang... ;p)

kakak? where was kakak?
kakak sedang bersiap sedia nak berpancaragam...
nak dekat 2 jam kot kat sana...hehe...
papa mengeluh sikit2...
simple je mama jawab...
"bukan selalu dapat jumpa member...."
=)

ada beberapa appointment lepas tu,
(appointment? hihi)
ke rumah pak teh mama @ tok teh putri2 kat selama...
dan birthday party ariana,anak aunty wani kat simpang...
tapi, sebab kita semua nampak macam kepenatan especially kakak dan papa,
cancel lah...
masa tu pun dah pukul 4 ptg dah...
mama ikut papa aje sebab papa yang drive...
tapi lagi, bole pulak pegi mydin mall...
hehe...
jangan marah ye tok teh n aunty wani.... v(^_^)v

agak sukacita bagi mamapapa sebab kakak dah mula nak jalan sendiri
(of course harus mama @ papa pimpin)
atau berdiri dalam troli...
em...
mama rasa inilah kebaikan yang kita semua peroleh dari atuk opah pegi umrah....

kakak yang selama ni membesar dalam environment yang sedikit orang,
(iaitu cuma ada mamapapa, opah dan adik)
mula belajar bersosial bile family mama datang rumah kita...
kalau nak cerita kisah kakak sepanjang atuk, nenek, pak su dan pak lang ada di rumah kita,
banyak kisah nye....
lain kali lah mama cerita ye...

ok lah dulu...
mama nak kene siapkan kerja2 ofis sebelum bercuti panjang hujung minggu ni...

kita nak jemput opah di KLIA...
kasihan opah...
tentu opah susah hati je kat sana...
=(

Ya Allah...mudahkan lah urusan ibubapa suamiku di tanah suci Mu...
amin...amin..amin...



Post a Comment

Popular posts from this blog

Vitamin shaklee untuk pesakit thyroid

cerewetnye kami nak beli rumah!

Bagaimana Atasi Masalah Anak SEMBELIT!

BAGAIMANA MERAWAT BAYI SELSEMA DAN BATUK TANPA UBAT