Skip to main content

cuti-cuti putri...


on the way ke KL, rehat sebentar di rnr tapah...
holding hands with atuk...
=)

suasana di KLIA ketika menunggu ketibaan opah...
putri2 bersama atuk nenek, paksu dan sepupu sepapat...











bermalam di rumah makngah...
putri asyik kene buli dengan syafiq n raisha...
;p


nite view from 17th floor of Casa Idaman...


dah nak balik dah...


posing2 dulu...


byebye semua...


byebye pak teh...


byebye casa idaman...
panjang umur mamapapa dan putri2 bermalam lagi di sini...



 sampai ipoh, kita rehat2 di rumah sekejap sebelum balik kampung trong...


malam yang sepi....


kanak-kanaklah yang paling penat sekali...


cenderahati dari mekah untuk mama....
dah lama mama idamkan quran kecik...
sejak dari sekolah taayah lagi...
tapi masa tu mama tak mampu nak minta duit kat atuk untuk beli ini...
bile dah keje, ade duit sendiri, tak de pulak mama nak beli ek...
ekekeke...
tapi yang ni lebih special lah sebab di bawa dari tanah suci mekah...


   

adik suka papa nak beli kete baru...



 honda CR-Z...
untuk mamapapa dating berdua je...
kanak2 duduk rumah ye...
;p



shopping2 di mydin...


syukurnya mamapapa bile kakak dah nak jalan sendiri...
mamapapa tak risau sangat sebab setakat ni, kakak tak de lah nak lari jauh2...
kalau kakak nampak mamapapa jalan lambat sangat atau berhenti belek2 barang,
kakak tarik tangan mama atau papa suruh jalan...
kakak pun nampaknya ikut arahan bile mamapapa kata jangan pegi situ, jangan pegi sana...
papa pun happy je...
sebab apa mama kata papa happy?
sebab papa belikan kakak mainan...
-which is papa tak pernah buat sebelum ni!-
mama nak shopping kasut pun senang..
papa bole duduk2 sambil tengok2kan adik...
-which is sebelum ni papa kene dukung kakak-
while kakak pun sibuk2 nak try kasut mama...
mama amik 2 pasang kasut dan tunjuk pada papa mana lagi ok...
kakak amik 1 pasang tu kakak susun balik kat rak...
huh...

tapi!
-ade tapi jugak walaupun kakak dah nak jalan sendiri-
sape2 pun tak bole tegur kakak, tak bole tegur kakak buat ape dll....
nanti automatik kakak nak nangis dan nak berdukung semula...
huhu...

sekian laporan hari ini...
v(^_^)v


oh ye...
semalam dapat contact muslimin yang jaga atuk di mekah...
khabarnya, atuk selesai menjalani 2 pembedahan...
tu je infonye...
atuk dah sedar ke tak, opah tak tanya...
pembedahan ape, pun opah tak tanya...
em...
kalau dah dapat buat pembedahan, bermakna atuk dah sedar...
orang yang koma tak bole buat pembedahan...
pembedahan ape, mungkin buang batu karang nye....
insyaAllah...
instinct mama rasa, atuk akan beransur sihat...
sebab semangat atuk kuat...
insyaAllah...





Post a Comment

Popular posts from this blog

Vitamin shaklee untuk pesakit thyroid

cerewetnye kami nak beli rumah!

Bagaimana Atasi Masalah Anak SEMBELIT!

BAGAIMANA MERAWAT BAYI SELSEMA DAN BATUK TANPA UBAT