Skip to main content

pagi yang indah....


bila ramai kanak2 ada kat rumah...

seronoknye mama bangun pagi ni...
mak ngah ada kat rumah...
kanak2 pun ramai...
meriah je...

mama angkat adik putri dari tido...
adik relax je tak nangis...
mama baringkan adik sebelah acha yang tengah tido masa tu...
acha bangun, acha nampak adik, acha senyum2...
kakak putri masih tido lagi dalam bilik...
abang syafiq pulak tak mo masuk camera...







adik dah pandai meniarap... =)




size muka acha n natrah nak dekat sama lah...hehe...
mama n mak ngah pun tak sedar yang rupenya adik putri n acha lahir pada tahun yang sama....

suka mama tengok abang syafiq n raisha....
2-2 cepat mesra dengan orang n senyum2 selalu...
dengan opah pun cepat je diorang mesra...
raisha sampai lari dari mak ngah sambil bawak baju dia n pegi kat opah, minta opah pakaikan...

bile diorang dah nak gerak, baru lah kakak bangun...
nangis2... =(
tak pe lah kak...
mesti ada something yang buat kakak rasa tak selesa dan nak nangis selalu...
mama tak marah kakak...
cuma mama harap, kakak berubah bile dah besar sikit nanti...
ye sayang....

oh ye...
semalam baru je mama tulis yang kakak tak conteng dinding...
mama balik je keje semalam, opah bagitau yang kakak dah conteng dinding n coffee table...
bile mama siasat2 lagi, cabinet tv, baby cot, meja kakak n dinding bilik jugak kakak dah conteng!
huhu...
lepas tu, mama pun kenelah marah sebab letak pensil sepah2... ;p






















2 comments

Popular posts from this blog

Vitamin shaklee untuk pesakit thyroid

cerewetnye kami nak beli rumah!

Bagaimana Atasi Masalah Anak SEMBELIT!

BAGAIMANA MERAWAT BAYI SELSEMA DAN BATUK TANPA UBAT