Skip to main content

mama dirasuk...


princesses of my mamapapa's heart...
=)

mama sibuk sangat sekarang ni...
kat office,tak cukup tangan nak buat keje dari 3 orang boss..
huh..
kat rumah pulak,dah relax dari keje part time buat 3d sebenarnye...
tapi,mama sibuk melepaskan gian menjahit...
;P
entah ape yang merasuk mama untuk menjahit...
macam-macam dalam kepala mama ni nak jahit apa...
dan macam-macam jenis fabric dah mama beli...
tapi mama cuma berkesempatan menjahit pada hujung minggu je...
kalau hari biasa mama beria2 menjahit,ape pulak kata papa,kan...
;p

em...
lepas reda keje keje kat ofis ni, mama cerita semula tentang princesses of mamapapa's heart ni ye...
sebab biasanya mama update blog kat ofis...

sekian...
opss...jangan lupa doakan, 
mama putri akan bekerja sendiri di rumah dan jaga sendiri putri putri nya satu hari nanti...
=)











Post a Comment

Popular posts from this blog

Vitamin shaklee untuk pesakit thyroid

cerewetnye kami nak beli rumah!

Bagaimana Atasi Masalah Anak SEMBELIT!

bagaimana saya diet dengan shaklee.