Skip to main content

kanak2 jualah penghibur hati,,,


tak bermotivasi sungguh mama sejak isnin hari tu...
datang ofis dengan excited lepas sabtu cuti...
tapi, dapat berita pulak diorang semua nak resign...
2 orang colleague yang sama batch dengan mama n sorang budak baru...
kalau dah 3-3 berhenti, tinggal la mama dan sorang lagi budak baru...
adui....sadisnya...
johara pagi era pun tak dapat hiburkan mama dalam perjalanan ke ofis tiap pagi...
walaupun diorang bukan sama bangsa dengan mama,
sikit2 tu terasa jugak...
sama-sama rasa pressure dengan boss...
tiap kali kene marah, sama-sama luahkan perasaan...
dah lama mama berhasrat nak berhenti dari sini...
tapi papa masih tak approve lagi... =(
harus tunggu berapa lama lagi ya Allah...
sedih....sangat2 sedih....
tapi tak pe lah...
mama yakin,setiap sabar tu,ada sesuatu yang sangat2 bahagia di hujung nya...
mama yakin dan percaya, Allah tak  akan kecewakan hamba2Nya yang sentiasa harapkan pertolonganNya...
mama kene sabar sikit lagi...

huh

anak2 jualah penghibur hati di rumah...

video
kakak dah pandai nyanyi...

yang ni pulak dalam kereta on de way ke penang hari tu...
sebelum amik atuk kat kampung, kereta lapang lagi...
opah dok kat depan, kanak-kanak bole baring2 kat belakang..





bile dan amik atuk, sempit lah kereta...
atuk dok depan, opah, mama dan kanak-kanak bersempit kat belakang...




sian kakak tido sambil duduk...
bile terjaga je, " aduhhh...akitnye...." kakak tunjuk kaki...

mama minta tolong papa amik gambar mama bersama2 kanak-kanak yang sedang tido...


slumber je papa amik gambar muka bini dia separuh je...
ha...kan bukti tu, putri-putri lah buah hati papa sekarang ni...




"kakak tido...main sorang2 lah..."


"eh...bunyi ape tu?"


"uhh...kakak kentut!!! busuknyeeeee....."



Post a Comment

Popular posts from this blog

Vitamin shaklee untuk pesakit thyroid

cerewetnye kami nak beli rumah!

Bagaimana Atasi Masalah Anak SEMBELIT!

bagaimana saya diet dengan shaklee.