Skip to main content

pukul 3 pagi...

mama masih tak tido lagi...
tadi dah tido kejap,lepas tu bangun balik nak buat keje...
dah 2 minggu mama malas2, baru ni berkobar2 balik nak buat...

sementara tunggu me'render' drawing, mama online kejap...
mama bukak blog ni...
ada komen dari aunty wani untuk post sebelum ni,
pendek je komen dia...
"akidah ke aqiqah...hehe..."

huh...melampau sudah mama ni...
makin teruk simtom2 umur sudah 'dewasa'...

oklah...
putri-putri sudah lama lena...
adik putri memang sentiasa lena bila tido malam...
kakak putri pulak memang sentiasa tak lena bila tido malam...
memang dari dulu pun macam tu...
mama pulak,haruslah tunggu kanak2 yang besar tido dulu baru bole buat keje...

kalau tak, macam ni lah jadi nye...

haa!!! kacau mama!

macam mana nak buat ni ye...
computer dah letak kat bilik pasal mama takut nak stay sorang2 kat ruang tamu tengah malam...
kene lah pakai monitor zaman mama study dulu...
tu pun skrin dia dah rosak sebenarnye...
kadang-kadang papa akan takutkan mama...
sebelum papa tido, papa sms mama dari dalam bilik,
lebih kurang macam ni la sms nye,
"jaga-jaga,pukul 3 selalu ada hantu"...

sekian cerita pukul 3 pagi...
rendering dah siap,
esok sambung lagi...
=)

tak sabar nak setelkan sume keje2 ni dan mulakan aktiviti menjahit...
rindu gile nak jahit!!!

oh ye...doakan mama putri dapat berkerja sendiri dan jaga sendiri kanak2 nye satu hari nanti....amin...
=(
(sedih dan susah hati teringatkan 1 benda yang harus dilalui akan datang...)

2 comments

Popular posts from this blog

Vitamin shaklee untuk pesakit thyroid

cerewetnye kami nak beli rumah!

Bagaimana Atasi Masalah Anak SEMBELIT!

BAGAIMANA MERAWAT BAYI SELSEMA DAN BATUK TANPA UBAT