Skip to main content

dedek natrah...

mama rasa mcm lambat je masa berlalu..
sebab mama dah busy buat itu ini tp
adik natrah baru nak masuk 3 bulan..

last week appointment kat hospital susulan natrah jatuh katil ari tu..
dokte pukul mama sbb dokte salahkan mama...
tapi alhamdulillah,natrah sihat2 aje..


hey...budak gedebab ni belum 3 bulan dah pakai pampers size M...


adui la putri...ce la sopan sikit bile pakai skirt...nasib baik spende bunge2...


kakak ikut jugak tapi mama tak amik gambar kakak...
papa sibuk melayan kakak...

ni pulak video dedek natrah the latest...
asyik nak angkat2 kepala...
kalau dukung kepala kat bahu, natrah hantuk2 kepala kat bahu...
tension ape ntah!
(tension tak dpt manja2 dgn papa kot sbb kakak dah bolot papa sorang2)





Post a Comment

Popular posts from this blog

Vitamin shaklee untuk pesakit thyroid

cerewetnye kami nak beli rumah!

Bagaimana Atasi Masalah Anak SEMBELIT!

BAGAIMANA MERAWAT BAYI SELSEMA DAN BATUK TANPA UBAT