Skip to main content

perjumpaan bekas KEMAS

jumaat lepas, mama keje half day sebab nak bawak opah pegi perjumpaan Kemas...
maka, pergilah kita bertiga...
putri baru bangun tido masa nak pegi tu...
eh...sebenarnye mama kejutkan putri dari tido...

mama ingat nak balik rumah lepas hantar opah...
pampers putri mama tak salinkan...
spare pampers pun mama tak bawak...
opah tak bg mama balik sebab risau mama drive berdua je dengan putri...
risau putri pancaragam dalam kete, sape nak handle...

lalu, kita pun turun la ikut opah...
dalam surat tu tulis kat rumah MB...
tapi macam tak de ape2 pun...
sempat la putri berjalan2 mengelilingi rumah MB tu...
rupa2 nye, buat kat bangunan Umno...
so, pegi lah sana...

sampai sana, mama biar je putri jalan...
mama memang tak larat dah nak dukung putri,kan...
sangat ramai atuk2 n opah2 kat sana...
maklum la...name pun ex-Kemas...
tapi putri sangat well-behaved...
berdiri di tengah2 orang ramai...
terdongak2 tengok orang lalu lalang...

opah ajak jugak join perjumpaan tu...
ok la...mama n putri join...
mama rasa sangat bersyukur sebab putri betul2 baik dalam dewan tu...
duduk atas kerusi elok2...
tak nangis2...
bile putri dah boring duduk atas kerusi, putri nak berdiri pulak sambil paut2 kaki mama...
tak kisah la asalkan putri tak nangis2...
lega mama rasa...

dah besar anak mama,kan..
opah pun kata, putri macam dah bole nak bergaul dengan orang bile opah bawak putri jalan2 petang...
tapi sebenarnye, ade masa nye jugak...
bile putri ade internal problem, meragam jugak... ;)







Post a Comment

Popular posts from this blog

Vitamin shaklee untuk pesakit thyroid

cerewetnye kami nak beli rumah!

Bagaimana Atasi Masalah Anak SEMBELIT!

bagaimana saya diet dengan shaklee.