Skip to main content
mama suka hari jumaat...
sebab, papa masuk keje lambat...
selalunye, papa akan keluar rumah sama waktu dengan mama...
jadinye, sempat la mamapapa breakfast bersama2...
dan, putri juga dapat salam dan bye2 mamapapa pergi kerja bersama2...
oh ye...putri dah pandai salam... =)
please jangan ckp amin bile minta putri salam sebab putri akan sapukan tangan ke muka instead of salam...
=)

**********************************************
mama belikan putri ni...


tapi mama sorok dari papa... ;P
mama selalu sorokkan benda2 yang mama beli ....
tp kalau baju2 tu, tak bole la nak sorok,kan...
mesti nak pakai...
papa tak suka mama shopping2 ni...
lebih2 lagi shopping online...
kalau mama bagitau mama beli online, mesti papa geleng kepala...hehe...

sorry abang!!!
sayang tak reti la macam mana nak berhenti shopping.... ;)
tapi abang dah tak marah sayang shopping2,kan... =)

reaksi putri menyelongkar set BABy Khalifah ni...





buku2 dia belum sesuai untuk putri sebab banyak latihan...
CD2 dia pulak mama belum cuba pasang lagi...
mama pun belum tengok lagi ape isi CD2 dia...
tak tau la putri tekun tengok ke tak...

ade 1 malam tu,
mama bagi putri pilih antara buku tu atau majalah ID mama...
dan putri pilih majalah ID...


dekat tesco hari tu pun, mamapapa ade bagi pilihan mainan untuk putri...
disebabkan putri agak meragam waktu tu,
mamapapa amik mainan buat putri belek2 dalam troli...
untuk belek2 je, tapi bile nak bayar, mamapapa letak balik mainan tu... ;)
1 papa ambil mainan jet dan 1 lagi anak patung barbie...
dan putri pilih.....


jet!


ish..ish...(geleng kepala lagi mamapapa)
Post a Comment

Popular posts from this blog

Vitamin shaklee untuk pesakit thyroid

cerewetnye kami nak beli rumah!

Bagaimana Atasi Masalah Anak SEMBELIT!

BAGAIMANA MERAWAT BAYI SELSEMA DAN BATUK TANPA UBAT