Skip to main content

happy birthday papa...



birthday papa minggu lepas kita sambut simple je...
cadangnye nak ajak papa pegi gunung lang, berkelah potong kek sambil buat photoshoot putri...
tapi papa kene keje pulak cuti deepavali tu...
jadi nye, mama masak special sikit since opah pun ade kat rumah bole tolong jaga putri sementara mama masak...
lagipun papa tak suka makan kat luar n mama pun belum gaji lagi...
lagipun lagi, mama dah jarang masak,kan...
tak de la special mana...
nasi ayam-yang-sosnye-tak-jadi....;p
tu kire pre-celebrate sebab masa hari jadi papa masa hari keje...
mama memang tak sempat la nak masak pun...
jadi nye, malam tu kita potong kek kat rumah aje...
putri sangat baik....
tak de lah nak usik2 lilin dan kek tu...
siap duduk atas meja potong kek sama2 papa...

 



happy birthday abang....
sayang doakan abang panjang umur dan tak tinggalkan sayang sorang2...
dan semoga sayang dapat bahagiakan abang sepanjang hayat abang...
Post a Comment

Popular posts from this blog

Vitamin shaklee untuk pesakit thyroid

cerewetnye kami nak beli rumah!

Bagaimana Atasi Masalah Anak SEMBELIT!

bagaimana saya diet dengan shaklee.