Skip to main content

remote control n keyboard case

berjaya jugak mama siapkan order dari client mama ni...
=)
stay up mama buat sampai kul 3 pagi...
tu pun konon2 nak buat sulam sebab mesin tu bole sulam,
tapi mama tak reti... =)
nak kene bukak balik la jahitan tu...


konon2 nak sulam...tp tak reti.... ;)


remote control case specially design for Mr Eddy... =)
dah sudah jahit tu,
mama kemas ape yang patut,
kul 3.30 jugak la mama masuk bilik nak tido...
tepat kul 4 pagi, mama dah di awang-awangan dah...
putri bangun...
bukan nak susu, tapi putri bangun macam bangun pagi selalu tu...
mama bagi putri susu, dengan harapan putri akan sambung tido...
tapi harapan mama hancur...
mata putri segar bugar...
putri pun mula la aktifkan diri putri...
panjat perut buncit mama nak pegi kat baby cot putri...
putri jumpa pulak hp papa...
putri minta mama play kan video putri...
ulang2 mama mainkan sampai mama tak larat lagi...
mama tertido...
tibe2 mama terjaga bile mama rasa putri tak de kat sebelah...
mama bangun, mama nampak putri tengah selongkar handbeg mama...
entah bile putri turun katil...
bahaya sungguh!
papa pun tak sedar sebab papa pun tido lambat malam tu...
aduhai putri...
mama terus angkat putri naik katil dan paksa putri tido...
nasib baik putri tak banyak ragam dan tido...
kul 6 pagi jugak la baru putri tido balik n baru mama dapat tido...
tu pun nak kene bangun balik untuk subuh...
uwaaaaaa!!!!


baju n skrit ni pun mama jahitkan untuk putri sebelum raya ari tu...


 senang je buat dia...
kalau rasa teringin nak cuba,
sila tengok tutorial dia...
mama pun belajar dari sini aje...


peasant blouse & pleated skirt

Post a Comment

Popular posts from this blog

Vitamin shaklee untuk pesakit thyroid

cerewetnye kami nak beli rumah!

Bagaimana Atasi Masalah Anak SEMBELIT!

bagaimana saya diet dengan shaklee.