Skip to main content


tengah hari tadi, mama pegi kamdar...
tu je tempat baju2 terdekat dengan ofis mama...
time puasa ni, banyak pulak kain best2...
adui la...geram mama tengok...
ni yang malas start menjahit ni...
bile mama dah start jahit, mula la asyik nak jahit je...
maka, terbeli la kain yang berharga-agak-mahal semeter...
hehe...
niat nak buat baju putri...
nak match kan dengan kain hijau polka dot yang ade lebih hari tu...
ala...mama beli semeter je pun...
tak la terasa mahal sangat...hehe...

pagi tadi lepas-subuh-sebelum-papa-pegi-keje,
sempat la mama potong kain untuk langsir...
ade lagi sikit sebab rasa mengantuk pulak...
so, tido bersama2 putri kejap sebelum mama pegi keje...

malam tadi mama try baju kurung mama...
mama tunjuk papa...
mama cakap, "pandaikan sayang jahit" hihi...angkat bakul sendiri...
papa jawab "em...." je....
mama tau tu maknanya papa pun setuju.... =)

kepuasan maksima tau bile dapat jahit untuk diri sendiri dan putri!!!



Post a Comment

Popular posts from this blog

Vitamin shaklee untuk pesakit thyroid

cerewetnye kami nak beli rumah!

Bagaimana Atasi Masalah Anak SEMBELIT!

bagaimana saya diet dengan shaklee.