Skip to main content


semalam bola sepak malaysia lawan singapore untuk kelayakan olimpik...
mama pun tak ketinggallan tau...hehe...
kalau game2 besar yang melibatkan malaysia, memang mama teringin nak tengok...
di sebabkan semalam rumah kita penuh dengan orang sebab semua family papa ade,
(walau cuma 2 orang extra...^-^ )
bola mendapat support dari semua...hihi...
kalau tak, mesti mama tewas sebelum bertanding dengan papa yang akan pegang remote control...

putri pun sibuk tengok jugak sambil jalan2 keliling mama papa yang landing kat depan tv...
VIP seat dah di amik oleh mak su yati n atuk...
oh ye..atuk dah 2 minggu dok rumah kita sebab atuk tak sihat...
3 hari lepas baru atuk sihat sikit dan bole duduk n jalan...
kalau tak, atuk baring2 je...
tu yang mak su yati balik ke rumah kita masa dia cuti ni...

separuh masa pertama, opah join sama...
ade lah part yang sangat mendebarkan...
semua pun menjerit, ~atuk, opah, mak su yati n mama~
papa tak...papa control macho je sepanjang tengok bola...
putri yang tengah berlegar2 keliling mama papa, berhenti jalan n tercengang....
bile semua (tak termasuk papa) dah berhenti menjerit, (frust sebab tak goal)
putri menangis ketakutan...
nangis yang sangat2 teruk...
hihihi...
kasihan anak mama...terkejut agaknya...
maklumla...putri memang takut pada bunyi2 yang kuat...
maaf ye putri...mama tak terkawal pulak semalam...hihi...
atuk pun bole tahan jugak jadi 'pengulas' semalam...

lepas tu, opah terus surrender nak tengok sebab suara opah lah yang paling kuat! haha...
opah penah cakap, dia kecut perut tengok bola...hehe...

*emm...macam manalah kalau putri tengok bola dengan atuk baharom, pak lang, pak teh n pak su kat melaka...
nangis je la sepanjang bola...

~tak de gambar di ambil sebab mama tak nak miss 1 saat pun...hehe~
Post a Comment

Popular posts from this blog

Vitamin shaklee untuk pesakit thyroid

cerewetnye kami nak beli rumah!

Bagaimana Atasi Masalah Anak SEMBELIT!

bagaimana saya diet dengan shaklee.