Skip to main content
mama dapat call dari opah...
background nye, putri tgh menangis sgt2 teruk...
nape la agaknye dgn putri...
meragam ke?
sakit ke?
jatuh ke?
dl opah penah call mama suruh mama balik sbb putri menangis teruk2 lepas balik dari cucuk...
mama pun kelam kabut balik...
on de way, opah call kata putri dah tido...
kali ni, dengan background putri menangis, opah tanya mama...
"tak bagi ke putri makan ubat berak...."
haha...mama dah tergelak dah...
ni mesti kes sembelit lagi ni...hihi
tiap kali putri berak pun mesti nangis...hihi...
last putri berak, hari ahad...
ok la tu...
perkembangan yang baik...
sebelum ni, seminggu sekali putri berak...
dah la susah nk minum air masak...
mama pun jarang bagi putri makan sayur n buah...hehe...

em...
ahad lepas...
mama baru start bg putri makan nasik...
nasib baik putri suka...
in fact, putri yang datang pada mama...
tak perlu mama yang kejar putri mcm bile mama kene suapkan putri bubur...
maybe sebab mama suap putri makan nasi dgn tangan, sebab tu putri suka...
oh...mama kene jaga lah tangan mama baik2 supaya mama bole suap putri selalu...
mama pun notice sekarang jari2 mama dah elok sikit dari alergi...
maybe sbb dah lame tak buat kerja rumah especially mengupas bawang, memotong daging sayur ayam dan yang sewaktu dengannye...
basuh pinggan lepas makan pun kdg2 papa yang buat sebab mama kene melayan putri-yg-tak-bole-kene-tinggal-sorang2...
v(^-^)v
dasat la mama ni...hehe...

tgk la aksi budak pandai ni...
skrg ni, bile stroller tak bergerak, putri nk berdiri atas stroller...
ish..ish..

pusing badan dulu untuk cari tempat berpaut...

bila dah berdiri, pusing balik menghadap mama!




Post a Comment

Popular posts from this blog

Vitamin shaklee untuk pesakit thyroid

cerewetnye kami nak beli rumah!

Bagaimana Atasi Masalah Anak SEMBELIT!

bagaimana saya diet dengan shaklee.