Skip to main content

bile orang biasa bertanya kepada public figure...

mama sgt suka lagu2 seorang music director ni...
lagu2 dia semuanya memang kene dengan jiwa sentimental mama ni... ;)
sebelum ni dia cuma pemain keyboard dalam band dia...
tp, lagu2 band dia, mostly dia yang compose, dia yang tulis lirik...
skrg, dia dah tubuhkan band baru, dan dia vokalis nye...
mama penah comment dalam page fb dia...
dan dia reply...
memang tak sangka...
dan rasa seronok kerana seorang yang agak terkenal sudi membalas comment mama yang cuma bgtau mama sgt suka lagu2 dia...
walau cuma ucap terima kasih...
automatik mama rasa nak doakan kejayaan dia...
mama tgk, memang setiap comment peminat dia, dia akan balas...

itu kisah mama berkomunikasi dengan artis...
ini pulak kisah mama berkomunikasi dengan public figure yang bukan artis...
mama inbox dia supaya mama tak malu bile dia tak reply soalan mama...
memang soalan mama tak de kaitan dengan kerjaya dia...
tapi mama rasa, tak sampai 2 minit untuk dia jawab soalan mama...
lain la kalau mama tanya benda yang berkaitan dengan kerjaya dia...
mesti nak kene explain panjang2...
soalan mama pun dia tak jawab, inikan pulak nak ucap terima kasih sebab mama rasa kagum dengan kejayaan dia...
actually, mama penah jadi junior dia...
mungkin dia tak kenal, tp sekurang2nye, ade sedikit connection di situ...
dan effect nye, mama terkecil hati...
dan automatik mama rasa..........tak perlu lah tulis kot....
apa yang buat mama bertambah kecik hati,
tak sudah2 update status kat fb...
bermaksud, mesti dia dah baca msg mama kalau tiap masa pun belek fb...

tak pe la...
dia public figure...
ramai kenalan dan peminat yang lebih glemer dari mama...
mungkin bagi dia, mama tak layak untuk tanya apa2...

huh...
susah betul jadi mama ni...
asyik nak kecik hati je.... =(

untuk hiburkan hati yang terkecil...


mama rasa dia compose lagu ni untuk anak dia sebab nama anak dia Tengku Anggun Deandra...
ya! inilah band yang mama sgt2 adore lagu2 dia...Bau
skrg dia tubuh band baru, GabbaGabba
kalau tak caya, cuba la masuk page fb diorang, diorang mmg sgt rajin reply comment dari fans...
semoga meraka semua terus success dan tak lupa diri, terus terusan membalas comment dari fans mcm skrg ni...


4 comments

Popular posts from this blog

Vitamin shaklee untuk pesakit thyroid

cerewetnye kami nak beli rumah!

Bagaimana Atasi Masalah Anak SEMBELIT!

bagaimana saya diet dengan shaklee.