Skip to main content

tolonglah....

mama tak de mood langsung nak keje...
tambah2 boss tak masuk ofis ni...
bosan...
tak de member keje yang bole pegi lunch same2...
pegi window shopping same2...
sembang same2...
5 tahun lebih hidup macam ni...
harus bertahan berapa tahun lagi?

astaghfirullah...
mengeluh pulak dengan nikmah yang Allah beri ni...
itulah manusia...
tak pernah puas dengan apa yang ada...
mama juga manusia biasa...
hanya mahu yang terbaik untuk diri sendiri...
dan mungkin, hingga ke saat ini,
ini yang terbaik buat mama, papa dan putri...
mama harus bersyukur pada Allah...

oh...tak larat nye badan mengharungi trimester pertama ni...
bila sampai masa makan, mama belum bukak bekal lagi,
dah rasa nak muntah...
tapi mama harus makan...
kalau tak, lagi la mama nak muntah...
rasa mahu baring2 saja...
2 bulan lagi harus macam ni...
ya Allah....kuatkan aku.... =(

dan mood mama waktu ni,
rasa nak menulis je...
kalau dulu, mama selalu tulis dalam diary...
tapi sekarang ni, di sebabkan mama dah buat blog putri ni,
dapat la mama tulis di sini...

ya...mama memang suka menulis...
mama memang suka luahkan perasaan dalam bentuk tulisan...
sorry la putri...
kalau putri kene baca segala luahan hati mama yang merepek2 ni...
;p
oh ye...
mama nak upload video putri...
tapi tak bole...
tak tahu la kenapa....

oh Allah....
aku tak larat.... =(

putri!!! =)

ulangtahun perkahwinan mamapapa hampir tiba...




Post a Comment

Popular posts from this blog

Vitamin shaklee untuk pesakit thyroid

cerewetnye kami nak beli rumah!

Bagaimana Atasi Masalah Anak SEMBELIT!

BAGAIMANA MERAWAT BAYI SELSEMA DAN BATUK TANPA UBAT